Auto huren zonder creditcard

16/02/2011 Categorie: Creditcard

Wil je een auto huren, maar heb je daar voor een creditcard nodig? Dan kun je verschillende dingen doen. Je kunt op zoek gaan naar een autoverhuurder waar je een auto kan huren zonder creditcard. Je kunt ook een creditcard aanschaffen, omdat je veel vaker het probleem van geen creditcard hebben tegen kan komen. Een creditcard biedt veel voordelen, zoals algemene acceptatie en de mogelijkheid om op krediet te kopen. Een creditcard kun je al zeer voordelig aanschaffen. Een auto huren zonder creditcard is vaak gewoon mogelijk, maar sommige autoverhuurders willen graag een creditcard als borg.

Auto huren zonder creditcard

Verschillende autoverhuurders willen graag een creditcard als borg, maar een groot deel ook niet. Een auto huren zonder creditcard is bij verschillende verhuurders mogelijk. Ook kun je tegenwoordig online een auto huren, waarbij je met iDeal of een bankoverschrijving kan betalen. Je ontvangt dan meestal ook nog een korting omdat je online hebt geboekt. Wanneer je dan aankomt bij de autoverhuurder kun je meteen wegrijden, nadat je je paspoort hebt laten zien. Er wordt dan meestal een kopie gemaakt. Een creditcard is niet nodig als borg, omdat ze je paspoort hebben. Een auto huren zonder creditcard is mogelijk bij online boekingen en ook bij gewone boekingen. Veel autoverhuurders weten dat klanten het niet altijd fijn vinden om een creditcard te gebruiken. Daarom kun je ook gewoon pinnen bij het autoverhuurbedrijf

Auto huren zonder creditcard in het buitenland

Wanneer je in het buitenland een auto wilt huren, is het meestal wel nodig om een creditcard of een ander waardevol iets als borg achter te laten. Bij het vooruit betalen van de autohuur kosten en het achterlaten van een paspoort kan er soms wat geregeld worden. Zeker bij de grote internationale autoverhuurders. Een auto huren zonder een creditcard in Nederland is een stuk makkelijker dan het huren van een auto zonder creditcard in het buitenland. Wanneer je via je reisorganisatie een auto huurt, dan moet je meestal alsnog je creditcard, paspoort en rijbewijs tonen aan de autoverhuurder. Om er zeker van te zijn dat je geen creditcard nodig hebt kun je het beste van tevoren contact opnemen met de autoverhuurder.

Een goedkope creditcard

Je kunt overwegen om een goedkope creditcard te kopen om te gebruiken in dit soort situaties. Er zijn al creditcards vanaf enkele tientjes per jaar, met meestal het eerste jaar gratis. Er zitten veel voordelen aan de creditcard en de kosten kunnen vrij laag zijn. Als je op zoek gaat naar een goedkope creditcard is het geen probleem meer als je een creditcard nodig hebt voor het huren van een auto. Je kunt er ook veel meer mee kopen, zowel op internet als in winkels. De creditcard kost alleen veel geld als je gebruik maakt van de kredietmogelijkheid.