Creditcard aanvragen

29/09/2010 Categorie: Creditcard

Een creditcard aanvragen is een goed idee wanneer je gebruik wilt maken van de voordelen van de creditcard. Je kunt een creditcard online aanvragen, of je gaat naar de bank. Voordat je een creditcard aan wilt vragen is het handig om de voor en nadelen van de verschillende kaarten te vergelijken. De kosten voor een creditcard aanvragen kunnen verschillen, even als het rente percentage. Sommige creditcards bieden extra’s zoals kortingen of je spaart punten, die je later kunt inruilen voor geld. Je kunt ook bij verschillende bedrijven een creditcard aanvragen.

Creditcard aanvragen

Een creditcard aanvragen is nodig als je wilt profiteren van de voordelen die creditcards bieden. Je kunt verschillende merken creditcard aanvragen. Daarnaast zijn er ook creditcard aanvragen die een BKR toetsing hebben, om zo het financieel gezond te houden.

Waar kun je creditcards aanvragen?

Je kunt online een creditcard aanvragen of je kunt naar de bank. Telefonisch kun je meestal ook een creditcard aanvragen. Je creditcard wordt dan thuisgestuurd en je kunt er mee betalen. Het bestellen van een creditcard gaat dus erg gemakkelijk. Wel is aangeraden om eerst verschillende kaarten te vergelijken, om zo tot een wel doordacht oordeel te komen. Vraag geen creditcard aan als je al diep in de schulden zit, want creditcards zijn vrij duur door de hoge rente. Je kunt dan beter je creditcardschuld omzetten naar een persoonlijke lening of iets dergelijks. Het rente percentage op een persoonlijke lening is namelijk lager dan op de creditcard.

Wat voor soort creditcard past bij mij?

Je kunt veel verschillende creditcards aanvragen, variĆ«rend van goedkope tot dure. Welke creditcard aanvragen je doet, maakt veel uit. Zo heb je een prepaid creditcard, waarbij je niet rood kunt staan. Deze creditcard aanvragen gaat alleen wanneer je van te voren betaalt. Je laadt deze kaart op en dan kun je er mee betalen. Dan heb je een gewone creditcard met een klein limiet, deze creditcard aanvragen is het meest gebruikelijk. Dan komen de Silver of Gold creditcards en die zijn duurder, hebben een groter kredietlimiet en bieden vele extra’s. Weinig mensen kiezen er voor om deze creditcards aan te vragen.

Goedkope creditcards aanvragen

Wanneer je een goedkope creditcard aanvraag doet, dan krijg je een goedkope creditcard. De kosten van deze creditcard zijn laag en veel mensen vragen goedkope creditcards aan. Je kunt meestal wel minder uitgeven. Mensen die grote uitgaven willen doen met de creditcard kunnen het beste een platinum creditcard aanvragen. Hierbij zitten ook leuke extra’s zoals korting, cashback en soms prijzen. Een platinum creditcard aanvragen is helaas wel duur, je moet per jaar veel meer betalen dan bij een gewone creditcard.

Hoe lang duurt een creditcard aanvragen?

Een creditcard aanvragen duurt ongeveer twee weken. Sommige bedrijven behandelen de creditcard aanvragen sneller dan andere, maar over het algemeen duurt het twee weken. Een creditcard aanvragen via internet gaat sneller dan via de post. Soms wordt er ook een BKR toetsing gedaan voordat je een creditcard krijgt. Bij prepaid creditcards is dit meestal niet het geval.

Creditcard met BKR?

Wanneer je een negatieve BKR registratie hebt, dan kan je meestal niet meer zo makkelijk een creditcard aanvragen. Om een goedgekeurde creditcard aanvraag te krijgen moet je meestal niet een negatieve BKR registratie hebben. Mensen die een creditcard met bkr willen hebben, moeten een prepaid creditcard aanvraag indienen. Deze prepaid creditcards worden altijd verstrekt aan mensen met een negatieve BKR registratie omdat je niet rood kunt staan. Je creditcard aanvragen met een BKR registratie is dus mogelijk. Ik hoop dat je deze blogpost over een creditcard aanvragen nuttig vond.