Geld lenen binnen 1 dag

17/01/2011 Categorie: Lenen

Wanneer je binnen 1 dag geld wilt lenen, dan werd je tot voor kort raar aangekeken. Binnen 1 dag geld op je rekenenig? ‘Dat is onmogelijk’ werd toen gezegd. Maar nu niet meer! Er zijn verschillende manieren om geld te lenen wat binnen 24 uur op je rekening staat! Lees dit artikel voor meer informatie.

Geld lenen binnen 1 dag

Wanneer je snel geld nodig hebt, wil je het graag zo snel mogelijk op je rekening hebben staan. Bij een gewone lening, zoals een persoonlijke lening, duurt het op zijn snelst meestal enkele werkdagen. Wanneer je hier geen tijd voor hebt zijn er verschillende mogelijkheden: De flitslening of lenen van bekenden. Het nadeel van lenen van bekenden is dat je het soms voor spanning zorgt als de lening niet op tijd wordt terugbetaald. Financiële problemen kunnen voor ruzie’s zorgen binnen je vriendenkring of familie. Daarom is de flitslening, ookwel minilening of minikrediet een beter alternatief.

Geld binnen 24 uur op je rekening

Geld lenen binnen 1 dag kan snel voor geld zorgen. Bij het afsluiten van een flitslening heb je het geld binnen 1 dag op je rekening (afhankelijk dan de verwerkingssnelheid van je bank). Meestal heb je het geld al binnen 10 minuten op je bankrekening! Deze minilening heeft een korte looptijd (15 of 30 dagen) en is er meestal voor bedoeld om het gat op te vangen tussen je uitgaven en de datum waarop je je loon ontvangt. Wanneer je bijvoorbeeld geen geld meer hebt en je loon komt pas over een week, dan kun je een minilening afsluiten. Er zijn verschillende aanbieders actief op de markt, die over het algemeen het geld dat je wilt lenen binnen 1 dag op je rekening hebben gestort. Het bedrag van deze leningen variëren tussen de 100 en 500 euro. Wanneer je dus een groot bedrag binnen 1 dag op je rekening wilt hebben is dit geen oplossing. Dan is het tijdelijk lenen van familie een optie, op de belofte dat je het terug betaald zodra het krediet is afgesloten.

Snel geld lenen zonder BKR toetsing

Wanneer je een negatieve BKR registratie hebt en je snel geld op je rekening wilt hebben dan is de flitslening ook een optie. Er wordt namelijk niet getoetst op een negatieve BKR codering bij het aanvragen van deze minilening. Wanneer je dus in het verleden een (kleine) betalingsachterstand hebt gehad en nu weer financieel gezond bent, wordt je niet achtervolgd door je BKR verleden. De kosten voor deze flitslening wordt niet uitgedrukt in een rentepercentage, maar in administratiekosten. Deze administratiekosten bedragen enkele tientallen euro’s. Wanneer je het geld niet binnen 1 dag wilt lenen, kun je beter even geduld hebben en een regulier krediet aanvragen, zoals een doorlopend krediet. Deze kredieten hebben een gunstiger rentepercentage, en zijn dus goedkoper. Natuurlijk kost geld lenen nog steeds geld.