Hotel reserveren zonder Creditcard

19/01/2011 Categorie: Creditcard

Bij het online reserveren van een hotelkamer heb je soms de alleen de optie om met een Creditcard te betalen. Maar misschien wil je liever een hotelkamer reserveren zonder creditcard? Je hebt dan verschillende manieren om toch je kamer te reserveren. Lees in dit artikel meer!

In een hotel reserveren zonder creditcard

Wanneer je vooraf een hotelkamer wilt boeken via de website van het hotel heb je soms alleen de mogelijkheid om met een creditcard te betalen. Dit kan soms gemakkelijk opgelost worden met een telefoontje naar de receptie. De meeste hotels hebben ook alternatieve betalingsmogelijkheden, zodat zo veel mogelijk mensen geaccepteerd worden. Wanneer het hotel per se een creditcard wil dan zijn er nog alternatieven. Een hotel wil meestal een creditcard als borg, zodat er geld afgeschreven kan worden wanneer er spullen vernield zijn of de minibar is leeg gedronken.

Hotel boeken zonder creditcard

Wanneer het hotel per se een creditcard nodig heeft, kun je overwegen om een goedkope creditcard aan te schaffen. De kosten zijn niet zo hoog en je hebt slechts een beperkt bestedingslimiet. Je kunt ook kiezen voor een prepaid creditcard, die vooraf opgeladen is. Wanneer je echter van plan bent om lang in het hotel te blijven is dit ook geen oplossing, aangezien prepaid creditcards vrijwel nooit met een hoog bedrag opgeladen kunnen worden. Wanneer je via internet boekt heb je ook de mogelijkheid om een virtuele creditcard te gebruiken. Deze virtuele creditcard heeft dezelfde eigenschappen als een creditcard, maar hierbij kun je gewoon via PayPal betalen.

Reisbureau

De meeste hotels maken gebruik van reisbureaus om hun kamers te verkopen. Bij een reisbureau kun je hetzelfde hotel boeken, wellicht voor een andere prijs, en dan moet je het bedrag overmaken aan het reisbureau. Op deze manier betaal je niet direct aan het hotel en heb je dus geen creditcard nodig bij je reservering. Wanneer je het hotel binnen komt lopen en je wilt een kamer boeken heb je toch vaak een creditcard nodig. De meeste Nederlandse hotels bieden ook de mogelijkheid om te pinnen, dus dat moet geen enkel probleem zijn.