Snel geld lenen: €500

27/04/2011 Categorie: Lenen

Heb je nu snel geld nodig? Een bedrag van bijvoorbeeld €500 kun je gemakkelijk lenen met een minikrediet. Je kunt met een minikrediet snel geld lenen binnen 10 minuten. Er zitten verschillende voordelen aan het minikrediet. De belangrijkste is het feit dat je het geld enorm snel op je rekening hebt. Wanneer je tijdens uren dat de klantenservice open is je lening aanvraagt, krijg je het geld na keuring direct gestort. Bij veel kredietverstrekkers kan je van 9 uur ‘s ochtends tot 8 uur ‘s avonds een krediet aanvragen. Na controle van je gegevens storten ze direct het geld op je bankrekening. Dat is nog een snel geld lenen, 500 euro is hierbij een mogelijk bedrag.

Snel geld lenen: €500

Je kunt deze minikredieten bij verschillende bedrijven afsluiten. Deze kredietverstrekkers zijn actief op het internet en hebben geen filialen waar je binnen kunt lopen. Omdat het om relatief kleine bedragen gaat, kan alles via internet geregeld worden en blijven de kosten voor de kredietverstrekker laag. Er zijn verschillende bedrijven actief op deze markt met allen hun eigen leningen, kosten en looptijden. De leningen verschillen hier van elkaar. Meestal kun je enkele honderden euro’s lenen en naar mate je vaker hebt geleend kun je ook meer lenen. De looptijd van zon krediet kan ook verschillen: meestal tussen de 15 en 45 dagen.

Snel geld lenen 500 euro

Op deze manier kun je snel een bedrag van 500 euro lenen (of minder natuurlijk). Dit is ook meteen het unieke kenmerk van het minikrediet. Zo snel geld lenen kan alleen met een minikrediet. Bij een gewone lening duurt het namelijk langer voordat de lening is verwerkt en is het soms ook nodig om alles offline te doen: het sturen van een kopie, het uitprinten en tekenen van een contract en meesturen van andere gegevens. Dit in tegenstelling tot het online afsluiten van een minikrediet, waarbij je deze gegevens scant en mailt of faxt.

Snel €500 lenen

Het snelst leen je dus €500 met een minikrediet. Maar er zitten ook nadelen aan deze vorm van geld lenen, omdat je het vrij snel moet terugbetalen en je niet veel geld kunt lenen. Wil je grote bedragen lenen, zoals bijvoorbeeld €10.000 lenen dan zul je toch geduld moeten hebben. Het lenen van geld op deze manier duurt wat langer, omdat er toch meer gegevens gecontroleerd dienen te worden. Maar om snel €500 te lenen is een minikrediet de ideale optie, of anders een lening van vrienden of familie. Lees het artikel over particulier geld lenen voor meer informatie.