Snel geld lenen met spoed

23/04/2011 Categorie: Lenen

Heb je met spoed geld nodig, en is lenen de enige optie? Snel geld lenen met spoed is tegenwoordig prima mogelijk. Dat kan door een minikrediet af te sluiten. Op deze manier kun je snel geld lenen binnen 10 minuten. Wanneer je op werkdagen tijdens kantooruren dit minikrediet afsluit kan het zo zijn dat het geld nog diezelfde dag op je rekening staat, afhankelijk van de verwerkingssnelheid bij je bank. Je kunt dit krediet online afsluiten, door je gegevens in te vullen en vereiste documenten te mailen. Dan wordt je kredietaanvraag verwerkt, en indien goedgekeurd het bedrag direct op je rekening gestort.

Snel geld lenen met spoed

Als je dus snel geld wilt lenen met spoed, dan is een minikrediet een prima optie. Je kunt meestal enkele honderden euro’s lenen op deze manier. Je moet de lening meestal na 30 dagen terugbetalen. De aantrekkingskracht van deze leningen zit hem in het feit dat je enorm snel geld kunt lenen (sneller kan niet). Natuurlijk is het logisch dat je alleen op deze manier snel geld lenen kan wanneer je wel een vaste baan hebt. Je moet natuurlijk wel de lening terug kunnen betalen. Een eventuele negatieve BKR codering is geen enkel probleem. Elk minikrediet is een minikrediet zonder BKR toetsing.

Snel lenen met spoed

Wil je snel geld lenen met spoed dan is het minikrediet dus wat voor jou. Deze leenvorm wordt ook wel een minilening, flitslening of flitskrediet genoemd. De lening kan zo snel verstrekt worden omdat het om relatief weinig geld gaat. Bij leningen van meer dan €1000 is het meestal niet mogelijk om zo snel geld te lenen. Dan is vaak vereist dat je documenten ondertekent en per post op stuurt, alhoewel er daar de laatste tijd verandering in komt. Soms is het ook mogelijk om je contract uit te printen, te tekenen en dan te faxen of scannen en mailen. De exacte behandelingstijd voor leningen verstrekt van kredietverstrekker tot kredietverstrekker, maar je kunt er van uit gaan dat dit binnen enkele werkdagen moet kunnen.

Spoed geld lenen of Goedkoop geld lenen?

Het nadeel van het minikrediet is dat het relatief duur is en dat je het geld snel moet terug betalen. Het is verstandiger om een gewone lening af te sluiten zoals een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Het is mogelijk om deze kredieten snel af te sluiten, maar dat hangt van de kredietverstrekker zelf af. Dit kan onderling verschillen. Het is belangrijk dat je ook op zoek gaat naar de goedkoopste lening. Goedkoop geld lenen kan door veel offertes aan te vragen en te vergelijken. Wanneer je meteen op het eerste en beste aanbod in gaat kan dat er voor zorgen dat je duurder uit bent.