Vandaag geld nodig

20/03/2011 Categorie: Lenen

Heb je vandaag geld nodig? Steeds meer mensen willen geld lenen binnen 1 dag. Als je een lening afsluit duurt het meestal enkele dagen voordat het geld op je rekening is bijgeschreven. Maar als je het geld vandaag nodig hebt, dan zit je meestal met een probleem. Gelukkig zijn er verschillende manieren om vandaag nog aan geld te komen binnen 24 uur. De makkelijkste manieren zullen in dit artikel besproken worden. Het bedrag wat binnen een dag geleend kan worden, kan echter niet meer dan enkele honderden tot duizenden euro’s zijn, want dan duurt het langer.

Vandaag geld nodig

Als je vandaag geld nodig hebt om wat voor reden dan ook, is het het makkelijkst om rood te staan bij je bank of je creditcard te gebruiken. Je kunt rood staan bij een betaalrekening wanneer je dat aanvraagt. Je kunt meestal net zo veel rood staan als dat er maandelijks als salaris binnenkomt. Daarnaast kun je het kredietlimiet van je creditcard gebruiken. Dit bedrag moet je meestal binnen 30 dagen betalen zonder rente. Daarna wordt er rente over gerekend. Dat zijn de makkelijkste manieren om vandaag aan geld te komen.

Vandaag geld lenen

Een andere mogelijkheid als je vandaag geld nodig hebt, is het afsluiten van een flitslening. Deze lening wordt ook wel een minikrediet genoemd. Het kenmerk van deze flitslening is dat je binnen 10 minuten geld op je rekening kan hebben. Je kunt een minikrediet online aanvragen, en als je het tijdens kantooruren doet heb je grote kans dat de lening nog dezelfde dag bevestigd is. Het geld wordt dan direct op je rekening gestort. Je kunt bij het minikrediet een bedrag van tussen de €100 en €500 direct lenen. Je moet dit ook weer binnen 15 tot 45 dagen terugbetalen. Als je niet rood kan staan bij je bank en je geen creditcard hebt, is dit de enige optie om vandaag nog aan geld te komen.

Waarom snel geld nodig?

Een minikrediet is relatief duur in vergelijking met een gewone lening. Een persoonlijke lening of een doorlopend krediet kan misschien de oplossing voor je zijn. Je hebt het geld dan niet vandaag, maar wel vrij snel. Je hebt meestal binnen enkele werkdagen beschikking tot je geld. Als je het krediet afsluit bij je eigen bank, dan heb je vaak nog sneller je geld. Een gewone lening afsluiten is goedkoper dan rood staan of een creditcardschuld. Je moet dan wel eventjes geduld hebben, maar wanneer heb je het geld vandaag nodig? Bij betalingsachterstanden kun je meestal een betalingsregeling treffen als je de situatie uitlegt. Bij het kopen van een nieuwe tv of iets dergelijks kun je het beste even nadenken en de dag er na beslissen of je het nog steeds wilt kopen.